Porträtt på nära och kära eller dig själv?

Givetvis erbjuder jag även porträtt där du själv står i fokus, med eller utan husdjur eller hästar om man så önskar. Kanske lite bilder på barnen, er som par eller bara lite fina bilder på dig själv att ge bort eller använda på sociala medier?

För enkelhetens skull så ligger priserna lika oavsett om jag fotar häst, porträtt eller andra djur.Paket 1:


-45-60 minuter fototid, inkluderar 1 ombyte (om du själv är med på bilderna, annars kanske man vill byta sele/halsband) och en miljö.


-Urval i Webbalbum inom 7 dagar efter fototillfället (35-40 bilder)


-8 bilder i högre och lägre upplösning


-Fri ombokning vid dåligt väder


Pris: 2495 kr.
Paket 2:


- Ca 2 timmar fototid Inklusive 2-3 ombyten av kläder och utrustning samt 2 olika fotomiljöer


- Urval i webbalbum inom 7 dagar efter fotograferingen (ca 80-100 bilder)


- 12 bilder i högre och lägre upplösning


- Fri ombokning vid dåligt väder


Pris: 4749 kr!Ja tack, jag vill boka en porträttsession (med eller utan djur)!

Vad roligt att du vill boka en fotografering med mig! Jag brukar vara ganska fullbokad, så det är bra att vara ute i god tid innan du vill fotas. Fyll i formuläret här nedan så återkommer jag snarast med några förslag på datum baserat på dina önskemål.GDPR -den nya personupppgiftslagen anser att bilder är personuppgifter Därför behöver jag numera inhämta tillstånd för att visa bilder där människor kan identifieras. Detta gör numera alla fotografer, var och en på sitt eget vis. Jag har valt att göra på följande vis:Genom att boka en fotosession med mig så godkänner du att jag får använda bilder från sessionen i mina sociala medier, på hemsidan eller på andra sätt. Bokningen är ett ställningstagande som innebär att du ger ditt ok enligt den nya lagen GDPR att jag ev kan komma att publicera bilder där du syns. För att göra det enkelt så anlitar jag bara kunder som godkänner att jag kan komma att använda de bilder jag tar i min marknadsföring, på sociala medier etc. Övriga får leta efter en annan fotograf. På så vis undviker man enklast missförstånd.