Vill du fota andra djur än hästar?

Självklart hjälper jag dig även med att fota andra djur!

Hunden, katten eller kaninen eller andra djur är också värda att föreviga, med eller utan dig själv med på bilden. För enkelhetens skull så ligger priserna lika oavsett om jag fotar häst, porträtt eller andra djur.


Paket 1:

-45-60 minuter fototid, inkluderar 1 ombyte (om du själv är med på bilderna, annars kanske man vill byta sele/halsband) och en miljö.

-Urval i Webbalbum inom 7 dagar efter fototillfället (35-40 bilder)

-8 bilder i högre och lägre upplösning

-Fri ombokning vid dåligt väder

Pris: 2495 kr.Paket 2:

- Ca 2 timmar fototid Inklusive 2-3 ombyten av kläder och utrustning samt 2 olika fotomiljöer

- Urval i webbalbum inom 7 dagar efter fotograferingen (ca 80-100 bilder)

- 12 bilder i högre och lägre upplösning

- Fri ombokning vid dåligt väder

Pris: 4749 kr!

Ja tack, jag vill boka en fotosession med ett (eller flera) djur! 

Vad roligt att du vill boka en fotografering med mig! Jag brukar vara ganska fullbokad, så det är bra att vara ute i god tid innan du vill fotas. Fyll i formuläret här nedan så återkommer jag snarast med några förslag på datum baserat på dina önskemål.GDPR -den nya personupppgiftslagen anser att bilder är personuppgifter Därför behöver jag numera inhämta tillstånd för att visa bilder där människor kan identifieras. Detta gör numera alla fotografer, var och en på sitt eget vis. Jag har valt att göra på följande vis:Genom att boka en fotosession med mig så godkänner du att jag får använda bilder från sessionen i mina sociala medier, på hemsidan eller på andra sätt. Bokningen är ett ställningstagande som innebär att du ger ditt ok enligt den nya lagen GDPR att jag ev kan komma att publicera bilder där du syns. För att göra det enkelt så anlitar jag bara kunder som godkänner att jag kan komma att använda de bilder jag tar i min marknadsföring, på sociala medier etc. Övriga får leta efter en annan fotograf. På så vis undviker man enklast missförstånd.