Öppettider:

Måndag - fredag 10.00 - 17.00  Lördag/Söndag Stängt

Telefon:

076-939 85 24

Hästfotografering med Nexafoto.se

Är du ute efter bilder som får dig att le, bilder av magiska ögonblick, såna där bilder som man vill hänga på väggen till allmän beskådan? Då har du verkligen hittat rätt! Jag är känd för att fånga just den typen av bilder.  Oftast får du oavsett motiv ganska mycket "myskänsla" i mina bilder, för det är något jag försöker framhäva!  I de flesta fall är mina bilder pastelliga i tonen, men även mörkare bilder kan vara riktigt mysiga. 

"Jessica är lugn och sansad och tar den tid man behöver med djuren och människorna, vilket gör att man känner sej trygg även om man är obekväm framför kameran.  Jag kan rekommendera henne å det varmaste"

-Lena Hansen

En upplevelse utöver det vanliga

Kunden är alltid i fokus när jag fotar. Min målsättning är att du förutom vackra bilder också ska komma hem med ett leende på läpparna efter en härlig upplevelse präglad av skratt och glädje toppat av en känsla av omhändertagande och lugn. Jag stressar aldrig fram bilder, Det får ta den tid det tar!

Utvalda platser

De allra bästa bilderna får man om man lägger tid och energi på att välja ut en passande plats att fotografera på. Här är jag mycket noggrann och därför har jag valt ut ett antal olika platser dit du får komma, men självklart kan vi tillsammans hitta en passande plats också. 

Livslång erfarenhet

En trygghet när jag fotar är att jag vet vad som gör sig på bild och hur man läser av hästen/hunden eftersom jag själv har haft dessa djur runt mig både privat och yrkesmässigt i hela mitt liv. 

Jag använder mina erfarenheter för att hjälpa dig att få bilder som blir så tilltalande som möjligt. Dels genom förberedelser, och dels genom att vid behov instruera under din ridning. 

"Otroligt duktig fotograf som verkligen lyckas fånga känslan i sina bilder!"

-Matilda Holmström

"Proffsiga fotosessioner med bra direktiv, en av dom roligaste dagarna i mitt liv hade jag med Jessica 5 av 5 möjliga stjärnor"

-Anna Borg

Prisvärda paket med fotografering och utvalda bilder!

Ridpaketet 

Det idealiska paketet för dig som vill ha uppsuttna bilder i magiskt vackra miljöer. Strandgalopper, en härlig travökning eller ett härligt språng över hinder, bara din fantasi sätter gränserna! Ett av mina mest omtyckta paket.

Unika bilder till häst i vackra miljöer, eller under träning. 


-ca 45-60 min fotografering Inklusive 1 ombyte och 1 utvald fotograferingsplats 

-Urval i Webbalbum inom 5 dagar efter fotograferingen (ca 30-40 bilder)

-8 bilder i högre och lägre upplösning med fri användningsrätt

-Fri ombokning vid dåligt väder


2495 kr


Minnespaketet

I min Minnesfotografering fångar jag era bästa sidor och jag gör det med stort fokus på perfekt ljus, underbara omgivningar och massor av kärlek som skiner igenom i bilderna! Minnespaketet är det lyxiga valet där du hinner med precis det du önskar, från strandgalopp och frihetsbilder till porträtt och ridbilder. 


-ca 2 timmar fototid Inklusive 2-3 ombyten av kläder och utrustning 

-Urval i webbalbum inom 7 dagar efter fotograferingen (ca 80-100 bilder)

-12 bilder i högre och lägre upplösning

-fri ombokning vid dåligt väder 4749 kr!

Boka din investering redan nu!

Vad roligt att du vill boka en fotografering med mig! Jag brukar vara ganska fullbokad, så det är bra att vara ute i god tid innan du vill fotas. Fyll i formuläret här nedan så återkommer jag snarast med några förslag på datum baserat på dina önskemål.  


GDPR -den nya personupppgiftslagen anser att bilder är personuppgifter Därför behöver jag numera inhämta tillstånd för att visa bilder där människor kan identifieras. Detta gör numera alla fotografer, var och en på sitt eget vis. Jag har valt att göra på följande vis:


Genom att boka en fotosession med mig så godkänner du att jag får använda bilder från sessionen i mina sociala medier, på hemsidan eller på andra sätt. Bokningen är ett ställningstagande som innebär att du ger ditt ok enligt den nya lagen GDPR att jag ev kan komma att publicera bilder där du syns. För att göra det enkelt så anlitar jag bara kunder som godkänner att jag kan komma att använda de bilder jag tar i min marknadsföring, på sociala medier etc. Övriga får leta efter en annan fotograf. På så vis undviker man enklast missförstånd.

OBS!  Glöm inte att kontrollera skräpposten inom någon eller ett par dagar om du inte hört av mig. Ibland hamnar mail på fel plats...