Samarbeta med Nexa Foto?

Företagare-Makeup/hår/kläder/blommor/hästutrustning/smycken

Jag är alltid öppen för samarbeten som kan gynna både dig och mig. Jag vill gärna kunna erbjuda mina kunder något lite extra, så kanske en rabatterad eller gratis makeup, nagelförlängning eller hårstyling kan vara något du kan erbjuda om jag bidrar med vältagna och proffsiga bilder som du kan använda i din marknadsföring?


Säljer du hästutrustning, smycken eller kläder kan man utforma något passande även där, då jag överväger att erbjuda mina kunder tillgång till olika utrustning och kläder som man kanske inte vanligen har tillgång till.  Jag får ett provexemplar av din produkt som kan erbjudas till kunder, och du får bra bilder till reklam och marknadsföring utan kostnad.

Bloggare

Som bloggare vill man ofta ha fräscha bilder, kanske även headers och liknande. Här kommer jag in i bilden. 

Du som har en större hästblogg (2000+ unika besökare per dag) och kan styrka detta med statistik är alltid välkommen att höra av dig och fråga om ett samarbete kan inledas. 

Jag kan tänka mig att fotografera säsongsvis, för den som vill ha ett längre samarbete, eller enstaka tillfällen. 


I utbyte vill jag ha exponering i din blogg med tydligt angivet vem som fotograferat och en ärlig text om upplevelsen och bilderna. 


Jag hjälper dig också att göra headers mm av bilderna om du önskar. Ett KRAV är dock att du skriver ett inlägg om Upphovsrätt och/eller bildstölder på din blogg, då det är många som inte vet vad som gäller och det är något som behöver skrivas om för att folk ska få förståelse. 

Kontakta mig med en förfrågan om samarbete redan nu!